Steam Tablets

LFT Favourite Steam Tablets

Speciaal ontworpen met als doel de karper langer op de voerstek te houden. De langzame oplossing van deze Steam Tablets zorgt voor een langdurige waas van geur, kleur en eetlustopwekker. Hoe langer de Steam Tablets in het water liggen hoe sterker het effect. Door de langdurige werking van deze Steam Tablets voert u zeer effectief en dus goedkoop. 

Een Steam Tablet is ca. 45 minuten effectief

Toepassingen LFT Favourite Tablets

De LFT Tablets kunnen in alle soorten wateren gebruikt worden en zullen dressuur doorberekend werken.  De Tablets kunnen op vele manieren gebuikt worden. U kunt er een aantal direct op de voerplek deponeren maar ze kunnen natuurlijk ook (zowel heel als ‘gecrushed’)  in combinatie met particles en/of grondvoer gebruikt worden. Voor het gebruik van de Tablets op grotere afstand kan het beste een spodrocket of voerboot gebruikt worden. Indien u de Tablets dichtbij de haak wilt gebruiken kan dit het beste door het gebruik van een PVA zakje of PVA string.  De tablets kunnen zelfs direct op uw rig gemonteerd worden door er een gaatje in te boren.

Alle LFT Baits zijn in samenspraak met deskundigen ontwikkeld, exclusief in opdracht voor LFT geproduceerd en natuurlijk uitvoerig getest. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor LFT!