Sportex

Sportex Impressive Carp 12ft. 2,75lbs. (2) (Premium)

€ 419,95

Artikelnummer
AS-146270
Voorraad
5-6 werkdagen


De Impressive Carp: Indrukwekkende prestaties!

De blank waarop de Impressive Carp gebouwd wordt is gefabriceerd met het beste Japans carbon. Dit carbon heeft een enorme treksterkte. Dit geeft de blank een nog meer snelheid en een nog betere capaciteit om op te laden. De gehele blank is nog sterker gemaakt doordat de carbonfibers onder een hoek van 45° staan. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de hengel indrukwekkende prestaties kan leveren en lange precieze worpen mogelijk zijn.

De semi-parabolische actie zorgt ervoor dat je tijdens de dril ruim voldoende kracht op de karper kunt uitoefenen. De Impressive Carp  geeft je op alle afstanden maximale controle over de vis. Wanneer de vis dichter onder de kant zwemt heeft de blank ruim voldoende demping om het cruciale deel van de dril tot een goed einde te brengen.

De Impressive Carp is voorzien van bijzondere matte carbon finish welke onder een hoek van 45° is aangebracht. Dit zorgt voor een prachtige look en laat de blank prachtig uitkomen.

Voor deze topserie heeft Sportex gebruik gemaakt van een Fuji DPS molenhouder. Ook de ogen komen uit de fabriek van Fuji; het zijn de anti tangle Fuji K-ogen. Deze ogen zorgen voor een optimale lijngeleiding en creëren nauwelijks wrijvingsweerstand. Bovendien verkleinen ze de kans dat de lijn om de ogen heen slaat.

Kortom; deze fraai afgewerkte karperhengel is wederom een plaatje van een hengel met indrukwekkende eigenschappen. met recht het vlaggenschip van Sportex. Ben je op zoek naar de ultieme karperhengel voor de Nederlandse, Belgische of Franse wateren: de Sportex Intense Carp!

Samengevat:

  • High Modulus Carbon blank (Duits fabrikaat; topkwaliteit!)
  • Speciale 45° cross-carbon techniek
  • Fuji Alconite K ogen, startoog 50 mm
  • Gegraveerde cone
  • Oversteeksluiting
  • Fuji DPS molenhouder
  • Geleverd inclusief luxe beschermfoedraal
  • Duitse topkwaliteit!
  • 10 jaar Sportex garantie op de blank (na registratie)
  • Hengels worden door ons voor verzending altijd gecontroleerd en uitstekend beschermd verpakt!
Merk Sportex
Uitvoering 2.75
Lengte (Mtr) 3.60
Testcurve (Lbs.) 2.75
Aantal Delen 2
Transport lengte (Mtr) 1.86
Gewicht Hengel (Gr.) 349
Aantal ogen 6
Aanbevolen molenmaat 5000 - 12000
EAN 4048855384087
Attentie artikel Premium collection
Beoordelingen
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel