Sportex

Sportex Air Spin 240 20gr. (12-29gr.) (Premium)

€ 659,95

Artikelnummer
AS-129241
Voorraad
5-6 werkdagen


Sportex heeft een fantastische super lichtgewicht Helicore blank ontwikkeld voor deze Air Spin serie. Deze blank is opgebouwd uit T800 carbonvezels, speciale epoxy en nano-moleculen. Dit resulteert in een ultra lichtgewicht hengel met een supersnelle actie. Werpen gaat met een enorme precisie; uw kunstaas landt precies daar waar u wilt! Door de gevoelige top kunt u het kunstaas sturen waar u wilt en voelt u precies wat er onder water gebeurt.

Het handdeel bestaat uit 2 ergonomisch gevormde Duplon grepen, met daar tussen fraai zicht op de Helicore blank met de beroemde HT-Cross Winding kruiswikkelingen. De TVS Fuji molenhouder is aan de zijkanten voorzien van openingen. Hierdoor voelt u met uw vingers de blank en dus ook iedere beweging van het kunstaas en...iedere aanbeet!

Voor de Airspin hengels zijn ultra lichte Fuji TORZITE SIC ogen gebruikt. Deze ogen hebben minimale weerstand tijdens het werpen en drillen en zijn gegoten in een titanium behuizing om het gewicht van de hengel verder te reduceren. De kunstaashengel is tevens voorzien van een verwijderbaar 'verkas-oogje'. Tijdens het vissen kunt u dit demonteren en tijdens het verkassen kunt u dit eenvoudig opnieuw bevestigen zodat uw kunstaas mooi op z'n plek blijft zitten.

Om het geheel af te maken heeft Sportex een metalic multilak gebruikt. Uniek aan deze lak is dat deze volledig meekleurt in het zonlicht. Dit ziet er waanzinnig mooi uit.

Samengevat:

  • Tweedelige topkwaliteit T800 Helicore Nano blank
  • Meekleurende metalic multilak 
  • Fuji TORZITE SIC titanium ogen
  • Open Fuji TVS molenhouder
  • Slijtvaste gescheiden EVA handgreep
  • Inclusief luxe beschermfoedraal
  • 10 jaar Sportex garantie op de blank (na registratie)
  • Duitse topkwaliteit!
  • Hengels worden door ons altijd gecontroleerd en uitstekend beschermd verpakt!

Merk Sportex
Lengte (Mtr) 2.4
Werpgewicht (Gr). 12-29
Aantal Delen 2
Transport lengte (Mtr) 1.23
Gewicht Hengel 148
Aantal ogen 9
Aanbevolen molenmaat 2000-3000
EAN 4048855335416
Attentie artikel Premium collection
Beoordelingen
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel