Merk


Lengte (Mtr)


Werpgewicht (Gr).


Aantal Delen

Nova

Artikelen gevonden: 8

De Nova en Nova Twitch  zijn prachtige series hengels van Sportex die inspelen op de huidige technieken. Van  een  ULR hengel voor het dropshotten tot een zware baitcaster om ook grotere jerkbaits en softbaits te kunnen werpen. Door de toepassing van high performance carbon zijn de blanks heerlijk snel en bovendien licht van gewicht. De hengels hebben voldoende body het kunstaas weg te zetten en de haak te zetten. Daarnaast hebben ze gevoelige top om zelfs de meest voorzichtige aanbeten te kunnen voelen. De hengels zijn afgebouwd met een gedeelde duplon handgreep en mooie slanke SIC ogen. Sober afgebouwd met subtiele details maken de hengel ook nog een mooi om te zien.

Nova Twitch - Een serie lichte en snelle hengels ontworpen voor de finesse technieken op baars, snoekbaars. De 2.40 modellen zijn ook perfect te gebruiken voor de visserij op zeebaars.

Nova Twitch Heavy - Een serie hengels voor zwaardere visserij op snoek. Deze hengels zijn ook perefct voor de (lichte) zeevisserij op de noordzee of bijvoorbeel in Noorwegen.

Nova Jerk -  Ontworpen voor de visserij met jerbaits. Snel strak en toch gevoelig. Ongelijk gedeeld voor een betere actie.

Nova Vertical - Ontworpen voor het verticalen. Het wat hogere werpgewicht maakt deze hengel perfect voor het fireball vissen en wat zwaarder loodgewichten/shads.

Nova Ultra Light - Dropshotvissers zullen deze hengel geweldig vinden. Supergevoelig en heerlijk licht. Iedere aanbeet wordt feilloos doorgegeven. Ook perfect te gebruiken voor de visserij op forel!

Nova Travel - Twee 4-delige reishengels in 2.40m met werpgewichten van respectievelijk 20 en 40 gram. Prachtig voor op vakantie of gewoon altijd een hengel bij je hebben in de auto!