Fizz Tablets

Weergave:

LFT  Fizz Tablets

De LFT Fizz Tablets zijn zeer attractief en snelwerkend. De LFT Fizz Tablet begint direct te bruisen zodra hij  in het water ligt. Hierdoor ontstaat een waas van geur, kleur en eetlustopwekker. Door de snelle werking en het bruisende effect zal de waas zich snel door het water verspreiden en wordt de karper naar de stek gelokt.

Een FIZZ Tablet is ca. 5 minuten effectief

Toepassingen LFT Favourite Tablets

De LFT Tablets kunnen in alle soorten wateren gebruikt worden en zullen dressuur doorberekend werken.  De Tablets kunnen op vele manieren gebuikt worden. U kunt er een aantal direct op de voerplek deponeren maar ze kunnen natuurlijk ook (zowel heel als ‘gecrushed’)  in combinatie met particles en/of grondvoer gebruikt worden. Voor het gebruik van de Tablets op grotere afstand kan het beste een spodrocket of voerboot gebruikt worden. Indien u de Tablets dichtbij de haak wilt gebruiken kan dit het beste door het gebruik van een PVA zakje of PVA string.  De tablets kunnen zelfs direct op uw rig gemonteerd worden door er een gaatje in te boren.

Alle LFT Baits zijn in samenspraak met deskundigen ontwikkeld, exclusief in opdracht voor LFT geproduceerd en natuurlijk uitvoerig getest. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor LFT!